Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Чорапи като модерни подаръци за Коледа

  07. 12. 2018      От модния свят

"Чорапите под дървото са най-лошият подарък."
- Не купувайте чорапи.
- Чорапи не!

Чували ли сте или четели тези остарели твърдения повече, отколкото бихте искали? Забравете ги! Чорапите вече не са нежелан или дори нежелан подарък. Днес е времето, когато искаме чорапи, обичаме, искаме ги (това е в списъка за Исус). Просто изберете правилния! И ще помогнем ...

Истината е, че с черни или бели "fusks" няма да имате никаква голяма похвала за Коледа. Но с нас можете да изберете тези чорапи, които наистина ще бъдат модерен подарък под дървото .

Щастливи чорапи

Хиляди цветови комбинации и модели, които винаги и всеки ще очароват усмивка на лицата си. Можете да стигнете до чорапите Happy Happy чорапи , както и дарете кутия с четири двойки в подобен дизайн.

Честит чорап чорапи

Slippsy

Сладките бримки не се побират , така че можете да съчетаете чорапите със слипси с боксерки или домашни чехли със същите мотиви. Лесно създавайте модерен комплект подаръци, например, за любимия човек.

Slippsy

Калвин Клайн

Световноизвестната марка Calvin Klein предлага чорапи за любителите на по-елегантен дизайн. За мъже спортни и по-елегантни, за да отговарят. И за двете игриви и добри жени и жени. Има и кутии за подаръци и комплекти.

Дамски чорапи на Калвин Клайн

Мъжки чорапи на Калвин Клайн

Томи Хилфигер

Чорапите на Томи Хилфигер са прилични и ненатрапчиви. Отделете, две, три, в кутии за подаръци с различни дизайни, които са достатъчно просто да поставите под коледната елха.

Томс Хилфигер дамски чорапи

Том Хилфигер мъжки чорапи

XPOOOS

Авангардни чорапи, които вдишват не само дизайна, но и качество и удобство. Размерите им са еднородни, така че не се страхувайте, че надарените ще бъдат малки или големи.

Xpooos чорапи

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече