+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Черен петък 2019

  29. 01. 2019      От модния свят

Какво е Черният петък, защо трябва да купувате по време на този "празник", как започна всичко това и кога ще бъде Черният петък? Това ще научите в тази статия. Вече циркулирате в дневника, а Черният петък е празник на всички шопохалици.

Черен петък

Какво е Черният петък?

Лесно е да се каже, че Черният петък стартира преди Коледа пазарна треска, когато период на продажба и отстъпка започва в онлайн и офлайн магазини. Празни рафтове, сбивания и опашки за километри. Изглежда толкова много в САЩ и Канада. Черният петък произхожда от Съединените американски щати. Винаги е денят след Деня на благодарността, четвъртият петък през ноември. Този черен петък излиза на 29 ноември.

Как започна всичко?

Защо е "Черният петък"? Историята на името на Черния петък е много, като един от тях казва, че след Деня на благодарността традиционно следват голямо задръстване, защото хората са били заети да пазаруват. Само заради задръстванията и други проблеми, свързани с движението, този ден се приписва на черните през 60-те години.

В Бохемия, Apple въведе традицията на Черния петък през 2011 г., предлагайки няколко продукта с отстъпка. Оттогава тази идея е поета от няколко чешки магазина и днес можете да се възползвате от отстъпки в почти всички магазини и магазини. В нашия магазин вие също сте сигурни, че няма да можете да изберете избраните от вас парчета. Максимум с мишката и клавиатурата.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече