Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Обувки Томи Хилфигър FW 2018

  22. 10. 2018      От модния свят

Ето нова колекция от обувки на любимата ви модна марка Tommy Hilfiger ! Ще откриете наистина вечни и много интересни парчета, които без съмнение ще се влюбят в първата гума. Независимо дали предпочитате спортен стил или предпочитате небрежната елегантност, то тогава ботушите на Томи Хелфигер са ярко парче за този есен и зимен сезон.

В нашия магазин ще намерите както дамски, мъжки, така и unisex модели , така че лесно да се примирите с вашата скъпа половинка. Изберете от много различни цветове и дизайн. Томи Хилфигер от обувките предлага стилни маратонки, платнени маратонки, ботуши за обувки, чехли за обувки и интересни ниски и високи ботуши.

Повечето обувки имат кожени елементи, така че няма никакво съмнение относно качеството на тази марка. В допълнение, те са 100% удобни, стават и са безкрайни. Лесно ги приравнявайте към всички възможни тоалети. Не забравяйте да убедите себе си.

Облечи Томи Хилфигър

маратонки Томи Хилфигер

Платформите на Томи Хилфигър

Tommy Hilfiger маратонки на платформата

Томми Хилфигер ботуши

ботуши Томи Хилфигер

Томи Хилфигър чехли

Томи Хилфигър чехли

Повече за есента и зимата колекция обувки Tommy Hilfiger ще намерите на
Различни телевизии !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече