+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Обувки - Модна тенденция, която никога не излиза от модата

  05. 03. 2018      От модния свят

Модна тенденция, която никога не излиза от модата? Стилни и удобни маратонки . Имаме великолепен доклад за вас. Носете маратонки, всичко за вас! Да, така е. Костюмите са добри за всичко. На дънки, гамаши, поли и рокли. Вземете го с резерв. За костюмите предпочитате елегантни ботуши, но в противен случай фантастичните ограничения не го правят.

Ние сме подготвили за вас няколко марки, които предлагат маратонки, които наистина заслужават греха. Не е ново, че можете да носите маратонки както за панталони и поли, така и за полите на тениски, така наречените "tutu", деним или памучни поли и шорти, както и спортни или спортни елегантни рокли . И ние ще ги представим сега.

Конвертни маратонки

За какво ще говорим. Тенис обувките No.1 са с гумите на Converse от години . Марката Converse е на пазара повече от 100 години и следователно е легенда. И такава легенда казва, че ако нямате поне един разговор в обувката си, вие не знаете модата и побързайте за тях в нашия магазин. Converse предлага както маратонки, така и кожени, текстилни и кожени, летни и зимни с изолиран интериор. Благодарение на специалния дизайн, можете да ги комбинирате с практически всякакъв вид свободно време.

Спортни обувки от естествена кожа

Неизгодни маратонки

Пишем голяма модна "новост" в кавичките, защото те са били носени преди и се връщат в модата, те са маратонки на издигната платформа , като Desigual , платформистите добавят към елегантността и оригиналността, стават можете да ги комбинирате с панталони, поли и рокли и можем да ви обещаем, че ще ви издържи дори няколко сезона. Предимството е, че те оптично удължават фигурата, което ги прави идеални за момичета и жени с по-малък ръст.

Неизгодни маратонки

Облечи Томи Хилфигър

Абсолютният хит на този сезон е метални парчета, а това е вярно и за маратонките. Такива метални маратонки например включват Tommy Hilfiger в различни форми, цветове и дизайн. Определено трябва да избирате. Подобно на Desigual, вдъхновението на Томи Хилфигер е вдъхновено от безкраен хит на по-високи платформи, така че всеки наистина гледа.

маратонки Томи Хилфигер

Кецове на Мелиса

Ако обичате толкова, колкото и бразилската марка за обувки Мелиса , не можете да се изненадате, че Мелиса също произвежда маратонки, пластмасови, ароматни, екологични и изключително вечни . В допълнение, те стават, а красивата миризма на дъвки просто никога, никога, никога, но никога няма да избяга.

маратонки Мелиса

Butterfly Twists

Не на последно място, в нашия магазин ще откриете маратонките популярни и известни Butterfly Twists, но само един не. Те са много интересни, въображаеми, отново се превръщат в висококачествена глава . Може да не говорим за комфорта или нуждата, вероятно ви е ясно, че те са. Butterfly Twists предлагат марката отново в разнообразни цветове и форми.

Butterfly Twists маратонки

Облечи Томс

Подаръкът върху тортата, можем да кажем, са маратонки от най-малко известната марка " Томс ". Вие също знаете за невероятния проект One For One, с който работи Томс. Този проект е насочен към хора от трети страни, които се нуждаят от помощ, така че за всеки продаден чифт обувки марката посвещава един чифт обувки на дете, което няма много в колекцията. Разбираш. Обувките са кожени, висококачествени, ръчно изработени, така че не само ще носите първокласни и уникални парчета, но и ще направите добро дело. Томс е известен със своите безсмъртни espadrilles, но маратонките също са много хубави .

маратонки Томс

Повече вдъхновение можем да открием в нашия Tommy Hilfiger Различен телевизионен клип за модни аксесоари и маратонки.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече