+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Brrr. Спаси краката си!

  13. 11. 2017      От модния свят

Зимата ще дойде скоро и тъй като топлината от краката е основата, имаме страхотни съвети за това, което ще се прави тази зима през зимата. Това определено ще бъде качествено парче, което ще продължи дори няколко сезона, стилно и функционално. Горещите чорапи са основата. И тъй като черните и бели класически чорапи са скучни, така и за вас, имаме намек за весел, а през последните години много популярни Happy чорапи .

Честит чорапи харесваме предимно мъже, които обичат да носят умен и небрежен стил или просто за каквото и да било. Те са подходящи както за стилни, така и за спортни екипи и не е нужно да се срамувате изобщо. Напротив, нека се смеят, надничат и привличат вниманието към себе си. Носете ги и за обувки за тенис и за лакове.

Щастливи чорапи

Веднага след като краката ти започнат да текат, усмивката ти изчезва от устните ти. И това е голям срам. Краката в топлината са основата на хубава усмивка. И така, подготвихме селекция от най-красивите зимни ботуши EMU и CONVERSE ;) Просто се влюбвайте ...

Дамските обувки Emu са изработени от висококачествени и естествени материали. Това е точно овча кожа и вълна. Те регулират температурата, имат ламиниран, неплъзгащ се подметка, така че краката им не пасват или замръзват. Тазгодишната колекция носи много стилове и цветове, затова вярваме, че ще изберете 100%!

Обувки Emu

Повече вдъхновение можете да намерите в нашия видеоклип "Различен телевизор"

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече