+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Обратно на училище! Стил.

  01. 09. 2019      От модния свят

Hola hola, момчета и момичета в училище!

Празникът избяга бързо като водата, в която най-сигурно сте го прекарали, така че утре ще се върнете към бюрата в училище.
Независимо дали ходите на училище за първи път или се връщате на местопрестъплението си няколко пъти, не забравяйте с родителите си, че трябва да ...

Обратно към училище

И така имаме няколко вида за вас! Дизайнерски идва в колекцията есен / зима 2019 с непогрешими парчета за малки принцеси, остроумни принцеси и тийнейджърки, за по-малки raubíři, по-палави и начинаещи тийнейджъри.

бебешки дрехи Desigual

Дизайнерските рокли за момичета , двустранните суитчъри , елегантните тениски и удобните гамаши ще се влюбят в момичетата и ще бъдат звездите на тях не само в училище, но и за пазаруване с мама и семейни пътувания.

Когато детето е бук, не трябва да се вписва в тълпата с дрехите си. Суитчъри или тениски с "Marvel Avengers " ги правят герои от ежедневието.

И тъй като не е само това, което децата носят, вижте   необходими чехли   Марка Crocs , неповторим комфорт от колекция Literide , лек и издръжлив, незаменим   тетрадки или   Комплект за писане на Санторо .  

Дизайнерски тениски за момчета

Часът на вдъхновение свърши.
А вие, момчета и момичета, ходете утре на училище с десния крак!

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече