Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

BOTY DESIGUAL

  20. 02. 2019      Different TV CZ / SK

ДИЗАЙНОВИ ОБУВКИ

Здравей-здравей, той вика jarooo!

Някои от нас се радват на красиви зимни подаръци. Те пътуват в планината. Те карат ски и се наслаждават на зимата. А някои (другата половина) с нетърпение търсят началото на пролетта. И знаеш ли какво? Дойде!

Е, добре. Прав ли си, че остават няколко дни до официалния старт на пролетта, но усещаш ли го? Нещо във въздуха. Какво наистина прилича на пролетта. Ние от Differentu го усещаме, затова непрекъснато подготвяме нови парчета за вас през този пролетен и летен сезон 2019. Като нови парчета обувки Desigual SS19.

Desiugal дамски обувки за този сезон са тук! Затова в днешния епизод на DifferentTV ще представим чисто нови модели, от които пролетта буквално излъчва. Ще научите какви мотиви, цветове, форми и шарки са подготвили за вас в Desigual. И че те наистина се интересуваха.

Офертата е наистина страхотна и имате първата възможност да изберете наистина, но наистина най-горещите новини, които сме подготвили за вас. Ако все още се колебаете какви нови пролетни обувки да изберете, сега е подходящият момент.

Открийте първите красиви пролетни парчета от дамски обувки Desigual.

ДИЗАЙНОВО

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече