+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Облечете се според характера си

  07. 06. 2019      От модния свят

Лятото е зад ъгъла. И това е подходящият момент да се обличаш ! Чудите ли се какво да режете? Не знаете ли дори кой разрез трябва да подхождате? Тогава сте на правилния адрес. Ние подготвихме обикновен урок, за да изберете правилния разрез за вашия характер. Вдъхновете се и блестете.

Áčkový

Като правило, разрезът е по-къс по дължина, така че е особено подходящ за по-малки фигури. Тя излъга фигурата с по-широки бедра и по-изразени задници.

дамска рокля Desigual

дебнещ


Подходящите рокли се отличават с красиво извитите женски фигури. Визуално придават тесен кръст и могат да се открояват от страните. Те могат да бъдат свързани с тесни, но и по-широки поли.

дамска рокля Desigual

гигантски

Ние обичаме рокли по няколко причини - те са изключително удобни и покриват всичко необходимо. Независимо дали искате да скриете по-голям корем или по-голям задник. Но изберете дължината точно над коленете си или по-къса, за да не изглеждате в чанта.

дамска рокля Desigual

храст

Обвитите рокли обграждат фигурата. Те са идеални за работа, компания или сватба. Така че те са леко прилепнали, обикновено имат дължина на коляното. Те изискват симетрична фигура, при която женските криви са балансирани. По-големият размер не е пречка! :)

дамска рокля Desigual

направо


Правните рокли трябва да се избират от жени с момчешка фигура, т.е. с слаба талия и бедрата. Тя подхожда и на дамите във формата на така наречената ябълка, т.е. с по-изразена област на корема и тесни крака. Коремът на корема и краката се открояват!

дамска рокля Moodo

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече