info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Обичаме Анеке и нейната нова колекция

  07. 05. 2018      От модния свят

Обичаме Анеке. Това не става по никакъв друг начин :) Новата колекция на испанската модна марка Anekke за пролет / лято 2018 е абсолютно божествена. И наистина се влюбихме в нея. Тя е разделена на две под-колекции - Свобода и Венеция. Това е за всички смели, самоуверени и мода, обичащи дами, дами и дами, които имат стил, пътуващ дух и не се страхуват да носят оригинални парчета. Така че нека да разгледаме новата колекция на Anekke "на зъба".

Анеке е много оживена марка и всяка колекция, между другото, има свое собствено подчинение, което има много характерен стил. Вече ви разказахме конкретни истории в предишната статия за Anekke . Под марката Anekke можете да въведете различни модни аксесоари. Такива са чанти, раници, торби за бележници, портфейли, калъфи, малки чанти за кръстосани елементи, чадъри или писалки и моливи . Накратко и всичко, което трябва да носите с вас всеки ден, в училище или просто случайно.

Анеке чанта

Защо обичаме Анеке ? Може би защото е дизайн, атипичен белег с чувство за детайлност. Също така, защото произвежда наистина добри, практични и вечни парчета. Ръчните чанти и портфейлите винаги са добре подредени и основно практически структурирани, изработени от висококачествени материали, така че не се притеснявайте, че те няма да продължат дълго. И тъй като марката Anekke е малко позната в нашата страна. И все пак! Така че ние сме уникални, когато носите нейните парчета. И затова Анекке обича и ние вземаме парчета от тази марка цял ден.

Ние сме упълномощен е-магазин на Anekke и ние продаваме модерни парчета от световните марки от 2008 година насам. Ние сме уверени, че модните парчета, които ще направите, наистина ще ви направят щастливи. Така че не се колебайте. Те са красиви, нали?

Анеке чанта

Anekke раница

Повече вдъхновение и конкретна история за колекцията на Anekke пролет / лято 2018 можете да намерите в нашето видео на " Различни телевизии" !

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече