+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Бельо за бельо за жени

  11. 10. 2018      От модния свят

Вие сте ентусиазиран спортист? Често той спортува и не обича да носи винаги дрехите си? Тогава е идеалният под броня за вас. Американската модна марка Under Armor произвежда луксозни дамски спортни дрехи, ботуши и модни аксесоари за всички спортни и развлекателни дейности. Облеклата са изработени от висококачествени функционални материали, които сте научили в предходната статия на марката Under Armor. В тази статия ще се съсредоточим върху женското спортно облекло.

Можете да избирате от функционални ризи, топки и върхове в различни цветове и дизайн, от дамски блузи, спортни шорти или спортни чанти , които можете да използвате за пътуване. Носенето на висококачествена технология, която премахва влагата от тялото на повърхността, не мирише, е лека и поддържа телесна температура. Нека да разгледаме парчетата.

Дамските спортни ризи и панталони "Under Armor" са предмет на настоящите модни тенденции. Изберете от различни цветове и дизайн. Материалната технология не е грешка. Тениските са подходящи за спортно и ежедневно облекло. Той премахва влагата от тялото и поддържа топлина. Вижте други големи парчета.

Дамски спортни ризи и върхове Под броня

женска спортна риза под броня

Спортна топка под броня

Дамско бельо под огнестрелно оръжие

женско бельо Under Armor

Дамски шорти под огнестрелно оръжие

женски спортни шорти

Спортни чанти под броня

спортна чанта под броня

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече