Extra намаление 10 % с кода EXTRA10 на всички продукти!Свършва за 15 часове 47 минути
info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Август - Време на сватбени тоалети

  28. 08. 2017      От модния свят

Забелязали ли сте, че повечето от сватбите са всяка година през август? Защо е така? Защото това е 8-ия месец и магията седем се смята за неподходяща? Или понеже месец Август е знакът на царя на животните, символизиращ силата и покровителя на пакета му? Че повечето от уикендите са идеални през август? Или просто защото иска да го направи?

Каквото и да е, няма значение, Август е дошъл успешно и ако не сте били на една сватба, ние ви каним да я направите точно сега, особено в задната част на сцената. Нека да се върнем в миналото за това, което носехме тази августна сватба.

Наскоро сватбените гости носят тематично колоритни облекла. Което означава, че вашите годеници избират цвета, а сватбените рокли са "съставени" според заданието, но това не е правило, ние имаме съвет за сватбено облекло в ненатрапчив стил, под формата на прилични, дантелен Десидуални рокли с цветни елементи. ние сме добавили блестящи обувки Мелиса , оригиналните писания на Калвин Клайн и Ops! Objects, вечни бижута . Изключително е, че ако изберете това облекло, няма да направите грешка, защото можете да го използвате в много други случаи.

Друг намек за сватбата е тази свежа комбинация в цветни нюанси. Неизгодни рокли, комбинирани с балерините от Мелиса и дизайнерските бижута в разнообразни цветове, които се съчетават перфектно помежду си.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече