+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Ароматни дифузори Woodwick

  09. 09. 2019      От модния свят

Ароматните дифузори стават все по-популярни в домовете. И така популярната марка Woodwick представи своята линия от стикове в елегантни стъклени бутилки, които ароматизират дома ви с часове и, благодарение на дизайна си, той изглежда като красив интериорен парфюм.

Бутилката за дифузор на Woodwick е изпълнена с ароматна есенция, в която вмъквате стръковете , които ще напоят течността и ще получат аромата по ваш избор в атмосферата. Интензивността на аромата зависи от стеблата на пощата, които сте поставили в дифузора. Така че, ако го използвате в по-голяма стая, не се страхувайте да използвате барове повече. И обратно, в малките стаи предпочитайте да премахнете аромата, така че релаксиращият аромат да не е твърде силен и по този начин неприятен. Винаги спокойният аромат трябва по-скоро да ви успокоява, да ви насочва към релакс и приятна атмосфера.

Можете да използвате дифузора, както желаете, не само в затворени пространства, но и на терасата, когато се наслаждавате на момент на комфорт със семейството си или на посещение, например кафе.

Ароматичните дифузори на Woodwick имат и подвижен етикет, който се отлепва още повече като очарователна декорация, висулка с лого и широка гама от аромати, които ще очароват сетивата ви.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече