Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Аромат на WoodWick на Луната - ДЕКЕМВРИ

  16. 12. 2019      От модния свят

Vaááánoce, Váááánoce идват, нека пеем приятели! А с тях идват и новите аромати на лунната марка WoodWick . Какви са този път? А вашите близки ще харесат подарък под елха ?

Първият аромат за месец декември е топла вълна - Топъл Вълна

Топла, отличителна комбинация, която ви привлича и насърчава да затворите очи и да се отпуснете. Цялостното успокояващо впечатление ще бъде подчертано от напукването на дървен фитил, напомнящ седенето до горяща камина, не само по време на Коледа.

Коледни горски плодове

Това е вторият, сочен аромат на луната, който ще омагьосва сетивата ви, когато усетите мирис. Щърка есенции от подправки и имел придават на червените плодове празнична нотка, така че можете да се насладите на приказка, седнала и сладкиши още повече.

Всякакъв размер декоративна ваза, ароматизиран восък към арома лампата или красива елегантна лодка с дървен капак ще зарадва вашите жени, баби, майки и приятели като подарък, който ароматизира всяко кътче на дома с часове. Освен това този месец ги купувате на по-ниска коледна цена и си заслужава. Затова играйте Дядо Коледа и зарадвайте своите близки със свещи от WoodWick .

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече