+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Аромат на март

  09. 03. 2020      От модния свят

Нека пролетта влезе във всяко кътче на вашия дом ...

Ароматът на любимите ви свещи е пълен с опияняващи комбинации, които ще заслепят вас и вашите посетители. Те също са чудесен съвет за подаръци за мама, баба, приятелка и приятел. Ще получите и миризмата на месеца на намалена цена през целия март и е ясно, че скоро ще се озове във вашата количка.

Аромат на март марка WoodWick

Свържете свещите WoodWick с всичко друго освен дърво. Дървен пукащ фитил, дървен капак и мирис на огън дърво за месеца на бременността, смесващ кехлибар, мускус и ветивер. Нищо не ви напомня за вечер край горящата камина, точно като този аромат.

Но истинска пролетна миризма е Wild Violet, или дива виолетка.

Аромат на март от Yankee Candle

Класическата гама от свещи на Янки подбира ароматите на Луната според сезона. Затова за март бяха избрани Лунната светлина и пухкавите кърпи.

Очарователният аромат на Moonlight Blossoms се състои от комбинация от цветя, лавандула и жасмин с пресни къпини, топъл кехлибар и бял мускус. Той ще ви напомня за романтична нощна разходка в пролетния спринт и ще създаде приятна атмосфера.

Срещу него е освежаващият аромат на Fluffy Towels, който ще поддържа дома ви ароматизиран с перфектна чистота, щипка лимон и ябълка и полъх на лавандула и лилия. Ще ухае на току-що измити и извадени кърпи, които бихте предпочели да опаковате.

Публикувано: Katka Kocandrlova

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече