info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Модна консултация

Армията все още ли е в курса?

  26. 02. 2018      Как да се обличаш

Здравейте,

един път съм носел много армейски стил - дресинг панталони, шипове и шпайкове и т.н. Сега съм сортирал гардероба и намерил тези съкровища на дъното му. Но съжалявам, че трябва да го изхвърля, защото все още седи. Мислиш ли, че все още носи?


Ева Черна

Отговор

Скъпи Ево,

Армейският стил винаги е износен, това е стил, който никога не излиза от модата, точно като черно-бяла комбинация. Това е стила на армията зад зенита, в който само изглежда, че сте в състояние да го прокарате в други стилове. Обичаме нещата, които са различни, а армията определено е стилът и ако ви харесва армията, ние ви даваме зелена светлина.

Струва си да се отбележи, че армейският стил може да не е просто маска, а просто класическа армия от цветове, комбинирана с парчетата, които обикновено носите. Армията и стилът ще бъдат в Converse дънки и маратонки , които ще допълнят стилния парк. Fornarina облекло, например, може да се вдъхнови от това.

Fornarina

Добър ден за www.different.cz Никол.

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече