+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Армейски стил - безсмъртна модна тенденция

  21. 02. 2018      От модния свят

Армията или военният стил е модна тенденция, която е популярна сред много хора по света и не е изненадващо. И тя отново се връща в модата, или никога не е излязла от нея, само други модни стилове са били застигнати от него. Така че, ако сте скрили маските на дъното на гардероба, можете да ги издърпате смело. Армията не е само военен стил, но не означава, че покриваш панталоните и ризите си от главата до петите. Нека да видим как те носят.

Ако не се нуждаете от маска, това не означава, че не можете да си позволите армия, скъпи дами. Точно както черният цвят на някого е единствената опция за носене, която скоро ще стане бяла, по каквато и да е причина, то просто означава, че можем да модифицираме модата по различни начини. И така можете самостоятелно да носите армейски стил .

Цветове и аксесоари

Основните цветове на армията са: зелени, каки, ​​кафяви, сиви, бежови и черни, но и вино . Друг присъщ елемент на армията е стилът, ноктите и подложките, които се отнасят както за облеклото, така и за аксесоарите. Дамски чанти, чанти, раници, паркове или различни върхове. Дори и с Desigual, можете да намерите елементи на армейски стил, като тази Desigual чанта .

Десидуална чанта

Модели и материали

Моделът на маската не е единственият домейн от армейски стил. Също така популярна е кърпа или изкуствена кожа. Вие ще изглеждате перфектно в фотьойли с прекалено голяма кейка . Има няколко опции и фантазии определено не са определени. Любими стил дънки и бяла тениска, можете да добавите стилен армейски парк. Можете да се вдъхновите от екипажа на Fornarina .

парк Форнарина

Какво ще кажете за краката ви?

Стилът на армията по принцип включва класически "канадци", но можете ясно да замените популярните ботуши Biker, но и платформите на платформата или любимите екипи на Converse , всичко ще изглежда страхотно, ако прецизирате вашето облекло според вашето съвършенство.

Конвертни маратонки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече