+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Anekke - уникални принадлежности за малки и големи бунтовници

  05. 04. 2018      От модния свят

Модната марка Анеке произхожда от един семеен бизнес в слънчева Испания. Представя нестандартни модни аксесоари за романтични души от всички възрасти. Те се отличават с уникален дизайн, качествена изработка и детайли, които съставляват идеален нов комплект.

Марката на вашите модели винаги присъства в няколко колекции, така че продуктите са красиво допълнени . Но основният елемент винаги е сладка кукла. Всяка колекция включва няколко чанти, вариращи от по-голямо рамо до малко кръстосано тяло, раници, лаптоп или пътни чанти, портфейли, чадъри или писане .

Аксесоарите са от изкуствена кожа, имат твърди и фини тъкани и други висококачествени материали . Украсете ги със сложни детайли , бродерии и отпечатъци, с които просто се влюбвате. Марката Anekke има романтичен дух , е нежна, невинна, мечтателна, но успокояваща. Тя се носи от малки принцеси, момичета, но също и от възрастни жени, които обичат оригинални аксесоари и дизайни. Новата колекция на Anekke за пролет / лято 2018 се отличава с два вида дизайни. Свободата и Бела Венеция.

Анеке Либърти

Колекцията "Либърти" носи отделен пастел, кукла и трябва да представлява свободна копие на хора . Марката буквално представя този дизайн, както следва: " Трябва да се помни, че маквите имат растения, чиито корени се простират дълбоко в земята и надвишават неблагоприятното време. Ако бъдат изтръгнати, те отново пораснат, сякаш се опитват трудно да влязат в мечтите си. Те са плевели, които напомнят, че красотата е в импровизацията - наличието и чувството за свобода. Живейте без страх, срам и комплекси. Смейте се, разстилайте щастието, не се страхувайте да мечтаете и се събуждате с надеждата да разпространявате желанието за живот, страстта да бъдете свободни, да бъдете това, което искате да бъдете. " И тази свободна мисъл отразява дизайна на Свободата.

Anekke

портфейл Анеке

Анеке Бела Венеция

Въпреки че е испанска марка, колекцията на Bella Venezia се отличава с италианската Венеция . Дизайнът на тази колекция е предназначен да вдъхновява хората в духа на пътуване, желанието да научат нови култури и да преодолеят езиковите бариери. Той буквално казва: " Пътуването е дума, която зависи от това кой или кога се използва. Странно е, че една дума може да има съвсем различно значение в света. Това е нещо, с което никога не трябва да спрем да общуваме. Всеки начин е история и лично предизвикателство. Открийте нови места, език, обичаи и различни хора. Тъй като няма място, което е по-важно за нас, това е главно за чувството, което пътува. Усещането, което ни кара да се чувстваме част от това преживяване, презареждаме ума и духа си. Да знаете повече и да се опознаете - пътувате. Всеки начин, по който се занимаваш с малко преместване, така че никога не спирай. Всъщност, това е просто да решиш да отидеш някъде. В края на краищата най-сетне ще се върнем с куфарите си, пълни с нови преживявания и спомени, които никога няма да забравим. "

Анеке чанта

Анеке чанта

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече