+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

Anekke Magic Collection - Индия момиче

  08. 03. 2019      От модния свят

Новата колекция на Anekke току-що напълни складовете ни. Но ние знаем, че това не е дълго, защото е красиво. Да, това е божествено, пълно с детайли, изтънчени, уникални парчета, които просто няма да простите. Независимо дали сте на 15 или 50 години, не вярвайте, че просто ще получите тази марка. Новата модна колекция Anekke за пролетта и лятото на 2019 г. включва две под-колекции и 4 основни проекта. Под-колекция на Индия срещу Джейн. Нека си представим всички тези магически чанти, раници, чанти за лаптопи, портфейли, ключодържатели и други красиви модни аксесоари.
Anekke

Анеке Индия

Под-колекцията на Индия има два дизайна. Първият е колоритен, украсен с кукла Анеке, която разказва за своите индийски преживявания. Втората изглежда по-гладка, по-светла и е украсена с индийска бродерия със слон с логото на марката.
И какво разказва историята на създаването на тази под-колекция?

"Светът е създаден, за да се появи. Затова аз съм приключенска душа, която иска да открие нови места и да продължи събирането на преживявания, които ме очакват някъде, където не съм бил. Когато сте част от място, нация и навици, можете да бъдете по-съпричастни и по-чувствителни. Развълнуван и копнеещ за духовни пътеки, пристигнах в Индия. Индия е красива и магическа, очарована от величието и енергията си. Индия ще ви заслепи и след известно време дори ще се почувствате част от нея. Веднага разбрах, че ще е пътуване, от което ще имам хиляди сувенири под формата на снимки и бележки, заедно с всички спомени, които ще живеят вечно в мен. "

„Свещените животни, мирното съжителство на хората и постоянният ритъм на живот бяха навсякъде около мен. Неустоимият аромат на подправки, цветният фестивал, свещените животни и значението на всеки малък детайл в тази страна го правят опит, в който поставяте под въпрос смисъла на всичко, което правите, включително стойността си. И така, вие решавате да се опитате да бъдете по-взаимосвързани, за да бъдете в съгласие с чувствата си. ”Това казва на Анеке, който е напуснал пътя си към Индия на своите портмонета и модни аксесоари.
Анекке чанта
Анекке раница


Анеке Джейн


Под-колекцията Jane също има два дизайна. Първият дизайн е в лилаво-кафяво-кафяв дизайн и е украсен с романтична тема на кукла с книга и камъни. Вторият дизайн е прецизиран отново, има бежова основа и изработена детайлно цветна бродерия.

Анеке казва: „Имало едно момиче, което обичало да чете. Това бях аз, Джейн. За много хора четенето на книги е много повече от просто хоби. Това е начин да избягаме от реалността и да живеем в други животи. Четене на истории означава сънуване, без да се налага да затваряте очите си. И за мен това е малък, магически акт, с който мога да се наслаждавам навсякъде по света, по всяко време на деня. "

„Спомням си момента, в който отворих книгата за първи път и се гмурнах в първите страници. Сякаш чух звука на пишещата машина, историята е написана от жена, която използва буквите и думите, за да промени света. И ме изпълваше с чувство, чувство, гордост, но и предразсъдъци. От момента, в който започнах да чета, четенето ми стана ритуал. Представете си момента, когато отворите книгата, започнете и изведнъж станете част от нея. Оцелете, обичайте, вземете, плачете, представете си. На живо. Без съмнение няма друго удоволствие от четенето. Напълнете чантата с любимите си истории, пътувайте до целта, отворете я и се загубете. ”Това и много повече се отразява в модните аксесоари за дизайн на тази под-колекция.
Анекке раница
Чанта за тефтерче Anekke

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече