+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

9 НАЧИНА ЗА НОСЕНЕ НА ЗИМНИ ШАПКИ

  19. 11. 2019      Differenta TV BG

Знаете ли, че има девет начина за носене на зимни шапки? Може да ви изненада, но е така! Или има още? Кажете ни до коментарите. Тази трудна задача е поета от добре познатите маркери на Differenta.

Всеки ден в продължение на седмица те изследваха и анализираха стила, в който хората носят зимни шапки. По-късно статистиката e оценена и подбира ТОП 9 стила, които се появяват най-често по градските улици. Момчетата бяха изненадани колко много и различни стилове има в света. Затова приемайте нашите девет стила с повишено внимание.

Признаваме, спряхме да броим за 100-ия стил. Добре ... Съставихме няколко стила. Искахме да ви забавляваме и ако се доближим малко до реалността, толкова по-добре. Просто искахме отново да направим нещо различно, малко лудо. Затова взехме момчетата предимно унисекс шапки за зимата и започнахме да се забавляваме И какво разбрахме или какъв извод направихме?

Публикувано: Martin Špeta

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече