Парфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКПарфюм Desigual към поръчката над 230 BGN като ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

5 Топчета на есента от Салата от Лени

  30. 10. 2017      От модния свят

Колекцията есен / зима 2017 е тук отдавна и предлага изобилие от красиви парчета във всички "различни" марки и всеки е сигурен, че има съвети, така че се чудим какви са 5 бита като любим блогър, Ленс, който пише своя блог за начина на живот "Салата" от Лени . Ленка е бременната майка, така че тя може да вдъхнови други бременни жени или всичко, което мисля за коледни подаръци. така можете да се като вдъхновение за идея за подарък .

Салата от Лени

Стилен халат Desigual

Тъмните тъмни вечери се приближават и не мога да чакам мир с книга, горещо какао в чорапите и в идеалния случай някакъв весел и удобен халат. Как си представяте? Аз съм точно така!

Дезодорант цвят хавлия

Спортен сутиен Калвин Клайн

Браузерите и всички бръмбарски съвети, без кости, ме доведоха до пълната линия за дълго време. И сега, по време на бременност, това е вярно няколко пъти.

спортни сутиен Калвин Клайн

Практична десигална раница

Раниците са навсякъде около нас и перфектната раница трябва да има за всеки един. За съжаление, аз не го имам и аз липсвам в гардероба си. Което ми харесва и аз го търся е това стилно парче от марката Desigual . Въпреки факта, че марката е много отличителна, тя също може да бъде красива прилична фигура и тази чанта определено е една от тях.

черна раница Desigual

Emu ботуши

Моят "musthave" е бил горещ в продължение на няколко месеца, те са топли и удобни EMU часовници. Това, което трябва да похваля, е качеството, те са направени от австралийска овча кожа и не изглеждат като техните различни имитации. Те са моите любими зимни обувки, защото знам, че винаги ще съм здрава.

Emu ботуши

Луксозна шотландска и содова козина

Обичам да разбия есенното сиво по улиците и ми харесва, когато някой облече костюм с още по-поразително парче от такова голямо палто от любимата ми марка Scotch & Soda.

Шотландско и содово горчица

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече