+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

5 топ парчета от Сторкее

  19. 04. 2018      От модния свят

Зимата със сигурност ни оставя и можем да си вземем някои гардероби. Колекцията "Пролет и лято 2018" е пълна с прекрасни, модерни парчета, така че разказваме инкуграма на Storkees. Попитахме я какви парчета няма да има в нея или в нашия "гардероб" и те са тук.

маратонки Томи Хилфигер

Топ № 1 е маратонките на Томи Хелфигер за мен. Тазгодишната колекция маратонки пролет / лято е доминирана от 3 цвята - бяла в синьо и червено . Те са много добре и добре направени, благодарение на звездите, които Томи Хилфигер често използва, е ясно от първата гледна точка коя марка е и аз обичам тази марка.

Калвин Клайн

Нагоре №2 за мен са тези бански и черни бански Calvin Klein , просто плуват костюми, които не можете да пропуснете.

Корица за iphone Ops! обекти


Най-горната част на Different No 3 е това качество и наистина стилен мобилен калъф, с който да се влюбите. Марки Ops! Обектите предлагат и каучукови гривни и други скъпоценни камъни, които са много добри и няма да ги намерите един на друг. И когато подравнявате бижутата с корицата в същия дизайн, ще бъдете добре настроени в детайлите, които обичам.


чанта O чанта

Най-горната част № 4 е очевидно чанта за мен. Много практична и многофункционална чанта. Мога да го използвам като чанта за количка, чанта за плаж, но също и за ежедневно облекло. Големият плюс за тази марка за мен е, че мога да променя свободно дръжките, да го увивам с красива козина за зимата или да се редуват вътрешните торби според настроението и вкуса според действителното облекло, така че имам основно друга чанта всеки ден.

Том Хилфигър чанта

Топ № 5 е за мен тази красива чанта на кръстче от Томи Хилфигер. Тя има красива изработка и е лесна за комбиниране с костюмите, които обичам. Може да се използва и като козметична чанта, която ще използвам особено на пътя. Обичам тези дамски чанти, поставяте ги в портфейла си, както и важни малки неща и можете да излезете.

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече