Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Маска БЕЗПЛАТНО при поръчка над 55 лв!Това искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

5 топ маркови летни обувки през 2019 година

  31. 05. 2019      От модния свят

За по-малко от месец имаме лято. За повечето от нас един от най-популярните времена на годината. Време е да почиствате зимните ботуши дълбоко в рафтовете на обувките и да покажете летните обувки на наличните рафтове. Периодът, в който сваляме чорапите си и слагаме босоножки чехли и чехли. Какви летни обувки не бива да липсват в лятната ви обувка? Ние ще Ви консултираме за 5 топ марки летни обувки през 2019 година.

Crocs

Обикновено прекарвате дни на краката си, не само краката си, но и краката си. Нямате настроение за ортопедични обувки и най-вече не отговаряте на вашата работа или нормални тоалети? След това се приближи до Crocs. Такива пантофи Crocs са обект на настоящите модни тенденции и са подходящи както за спортни тоалети, така и за поли и рокли .

Бочи Crocs

Мелиса

Мелиса обувки са буквално аромат в нашите обувки рафтове с дъвчене аромат през годините. Такива сандали от Мелиса, чехли или джапанки в различни цветове и дизайн не бива да се пропускат тази година в колекцията ви от летни обувки. В допълнение, повечето обувки имат вътрешна стелка с памет, така че чувствате, че всъщност са на крака или не. И освен това, сладък аромат никога не изчезва от тях .

Мелиса

Ipanema

Че вече искате да погребате краката си в пясъка и да ги оставите да се къпят с морски вълни? Тогава имаме чудесен съвет за вас. А това са стилните джапанки на Ipanema. Тази марка получи името си благодарение на плажа в известния бразилски квартал Рио де Жанейро - Ipanema Calçadão, който стана известен сред останалите   въображаеми плочки, облицовани с тях. И мотивът на тази плочка се отразява върху всички обувки на Ipanema, които са обичани от световни звезди като Анджелина Джоли, Хале Бери и Кейт Хъдсън.

Обувки Ipanema

Конник и Гренда

Ако сте по-спортен тип, тогава определено трябва да си купите летните обувки на Rider . Тази марка също предлага много унисекс модели, така че можете да се приведете в съответствие с вашата скъпоценна половина. Но предпочитате да носите елегантни или небрежни тоалети, а след това да се поставите в марката Grendha . Тази марка се отличава с богат декор и елегантни парчета. И двата тагове чрез споменатите различия, обаче, имат обща полза, защото те са произведени от материал, който е не само гъвкави, лек и издръжлив, но най-вече, че е 100% рециклируеми.

обувки конникПубликувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече