+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

5 Топ Марки Обувки за Зима в Продава

  04. 03. 2019      От модния свят

На склад имаме няколко зимни бита, които са толкова вечни, че можете да ги получите направо за следващия сезон! И защо сега? Те са в продажби! Когато е студено, е необходимо да има монтирана обувка. Какво става, ако през ноември в очите ви не попаднат обувки, а студът ще е зад ъгъла? Топлината от краката е в основата на успеха на нашето здраве. На Different.cz, ние имаме най-стилните зимни парчета за вас. Ние ще ви запознаем с топ 5 марки зимни ботуши, които просто трябва да имате.

ему

Любимите букети на Emu Australia са ясен избор за всички хълмове, зимни гиганти, но също така и за всички, които се грижат за качеството, комфорта и вечния дизайн. Емуковете са, както знаете, направени от истинска овча кожа и вълна. Те изолират краката ви от зимата, регулират топлината на тялото и можете да ходите спокойно и боси дори в най-големите студове.

Ему обувки

антоним

Не и за удобни маратонки. Марката Converse предлага и зимни маратонки. Converse зимните обувки са кожени и съдържат също и изкуствена козина, която се намира навсякъде по обувката. Така че дори не можете да освободите краката си в маратонките и да се насладите на любимия си спортен стил дори и през зимните месеци.

Обърнете зимни маратонки

Обувки Tommy Hilfiger

Зимните обувки на Томи Хилфигер са в стил, ние сме избрали някои интересни парчета, които да съвпаднат с всички тоалети. Тези вечни кожени ботуши се предлагат в различни цветове в магазина, така че наистина трябва да избирате.

зимни кожени ботуши Tommy Hilfiger

Crocs

Марката Crocs има закуска, която ще ви хареса не само за зимни почивки, но и за ежедневни облекла в суровите зимни месеци. Те са топли, топли и удобни. В нашия магазин можете да ги намерите в повече цветове, така че можете да си купите повече парчета, на гърба, на различните тоалети.

Crocs обувки

Ботуши Desigual

Дори през зимата не е нужно да пропускате своя елегантен "I". Изберете от зимните ботуши Desigual и настройте зимното си облекло до съвършенство, тазгодишната колекция също включва 3v1 изстъргани парчета, можете да правите ботуши или ботуши, които просто не правят грешка.

Обувки Desigual

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече