Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

5-те най-популярни марки на пролетните обувки

  18. 03. 2019      От модния свят

Пролетта бавно, но сигурно чука на вратата! Нови колекции също излизат с пролет и още нови пролетни ботуши. Какви обувки и цветове ще носят по-голямата част от този топъл сезон? Отговорите са намерени в тази статия! Но сега можем да ви кажем, че пролетта доминира маратонки. Нека да разгледаме 5-те най-добри марки обувки, които просто трябва да имате.

антоним

Модната марка на Converse е ясен избор за всички онези, които обичат старите добри класики. Но това не е правилото, за Различни, ние се опитваме да изберем някои от най-вълнуващите модни парчета и да изберем в реално време гастрономи от Converse.

Converse Sneakers

Converse Sneakers

ему

От Ему ще видите не само талията на истинската овча кожа и вълната днес, но и интересните обувки от памучна пролет , които ви представихме в предишната статия. Памучните обувки Emu са с високо качество, леки и удивително удобни едновременно. Вероятно няма нужда да говорим за безвременния дизайн, какво мислите?

приплъзване на Ему

Ему кроссовки

Мелиса

Ароматни пластмасови обувки? Удивително удобно, с омекотена стелка? Да станеш, украсен, безсмъртен? Това са обувките на Мелиса. Тазгодишният цвят на обувките на Мелиса ще спечели цвета на старо-розово и ванилия. И сандали или пантофи са изградени над балерините .

сандали Мелиса

Чехли за мелиса

Томи Хилфигер

Уникалните маратонки са модната марка на Tommy Hilfiger . Металните или така наречените грозни ботуши са горещи тенденции през пролетния сезон. Тези маратонки са идеалната фантазия за истински екстри, така че не се притеснявайте и се грижете за нея.

маратонки Tommy Hilfiger

глезени Tommy Hilfiger

Desigual

Дали е като платформени обувки или спортни маратонки ? След това отидете на марката Desigual, а вие и вашата фантазия никога няма да се провалите.  

маратонки на платформата Desigual

Desigual маратонки

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече