Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

5 модни проблеми да се избегне през лятото

  03. 07. 2019      От модния свят

Точно както се казва, че "клиновете не са панталони", ние не искаме да надценяваме нищо. Подготвихме няколко съвета, за които да се грижите през лятото и какво да избягвате и за какво да внимавате , защото не всеки може да се облича перфектно и особено с вкус,. от тези пет грешни стъпки трябва да се пазите това  лято! След като кликнете върху всеки банер, ще получите секцията изпълнена с парчета, в който грешки няма да направите .

1. Къси къси панталони

дамски поли

Да, тези момичета във видеоклипове изглеждат много хубаво, но ... Всеки не може да си позволи това. Опитайте го в хубава пола. Тенденциите са сега и пола с къси панталони.

2. Чорапи в сандали

сандали

От татко тези навици преминават към синовете и продължава! Без чорапи е наистина по-приятно. За крак и око :)

3. Външна раница

раници

Раницата е модерна, разбира се. Но не всяка раница е правилната. Изберете елегантния за роклята, полата и града. Ще бъдете шик и ще ви е удобно!

4. Не-падащи бикини

бански костюм

Срещаме толкова много зашеметяващи бикини всяко лято. В този случай не е, че по-малкото е повече, а обратното. Цели бански костюми са модерни, станали и ласкателни!

5. Висящ сутиен

сутиени

Носете сутиени с лентови ленти под ленти без презрамки или спагети. Или просто си купите дрехи с по-широки ремъци :) Имаме огромен избор в е-магазина.

Така ви пожелаваме щастлива ръка и красиво лято. И ние сме сигурни, че ще бъде 100% добро за вас. Ако ни попитате, ние сме тук за вас. Вашият екип на Differenta

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече