Безплатна доставка + ПОДАРЪКБезплатна доставка + ПОДАРЪКТова искам!
+359 878 482 521 (работни дни, 9-15)

12 Правила на господа да следват!

  15. 06. 2018      От модния свят

Gentleman. Това е думата, с която трябва да се бием! Господа, да допуснем едно нещо. Господа винаги ще обичат жените. Изглежда обаче, че светът се движи все по-малко. Може да се каже, че джентълмени са били изключителни през последните години и са РАЗЛИЧНИ. Джентълмените по-рано бяха правила, ред, който да направи света още по-добър. И все пак няма чудеса. Нека им напомним и мислим ...

правилата на господата

1) Станете, когато една жена влезе в стаята

Преди това мъж, когато една жена влезе в стаята, се издига значителен или възрастен човек, за да докаже, че ги уважава най-много. Да покаже малко уважение и смирение. В днешния свръх-технологичен свят никой не забелязва толкова много и гледа на вашия смартфон колкото е възможно повече, но днес е такъв акт. Най-малкото ще докажете служене на себе си, защото ще развиете повече движение и ще ви направи щастливи не само за човека, който влиза в стаята, но и за вашето тяло. И ако обърнете очите си в колоната, трябва да се качите поне когато най-малко идвате в кабинета.

2) Отидете до жената, винаги по-близо до пътя

Във време, когато все още нямаше сложна система за канализация и канализация, господата в дълги палта се научили да ходят до жена, която винаги е била по-близо до пътя. По една проста причина, че жената не беше чалнат, когато конят или кола минаха през локвата. Днес можехме да преобразуваме тази ситуация, вместо да я бутаме около някои от движещите се "глупости" на 100 километра скорост в нейната луксозна "кара", която може да се опита да я привлече.

3) Задръжте вратата на жената

Жените преди това носеха големи обемисти поли , предимно с обръчите, които трябваше да държат, когато влизат в каретата или влизат в вратата. И така мъжът винаги отвори вратата на жената и я държеше така, че да не е толкова сложно. Какво беше преди, но все още валидно днес, не само в деня на сватбата. Днес жените носят поли и рокли с обръч, но носят поли, къси, подути, така че поне е подходящо да се отвори вратата на колата и също така да се предотврати наклонът на минувачите под полата.

4) Помогнете на жената на масата

Беше абсолютно автоматично, че мъжът винаги помогна на жената, когато седеше на масата. Жената беше изправена пред стаята, а мъжът седеше винаги, за да го предпази от приоритета си - жената не разсейваше нищо. Не е в днешния свят, където имаме обяд или вечеря в телевизията, но какво ще стане, ако мислите за това, господа?

5) Седнете само след като седна седналата жена

Беше нещо обичайно преди мъжът да седна на масата, чакайки мястото си, преди всички жени, които споделиха масата с него, да се заселят. Днес това не работи толкова много, но все още можете да забележите този жест на шоуто на Ян Краус, където Ян винаги чака, докато гостът му остане, а после седна.

6) Помогнете на жената от или в палтото

Преди това жените носели няколко слоя дрехи и много неудобен корсет под тях. И така, мъжът винаги помагал на жената да се облича и да се отдръпва поради ограниченото си движение. Корсетите вече не ги носят, но все пак ще е добре за една жена поне за един герб.

7) Отидете на стълбите винаги зад жената

Поради високите токчета и дългите рокли, които обикновено носеха жените, мъжете винаги ходеха нагоре по стълбите към жената, за да предотвратят нараняването на жената и да паднат на мъжа. Ако една жена сега се нуждае от кратка minisukni, това правило може да бъде прекъсната по известни причини.

8) Помогнете на жената с торбички

Това правило не важи за дамските чанти . Но дори и в някои случаи това може да се разбере.

9) Дръжте чадъра на жената, когато вали

Когато вали, джентълменът държи чадър над жена и няма нищо против, защото това не е захар.

10) Поставете якето си, ако сте студени

Ако джентълменът видя, че жената е студена, веднага извади якето си и я предложи. Това би трябвало да е и в днешно време. И когато не носите сако, господа, вярвайте, че не се чувствате като мъжка тениска .

11) Направете една жена, където тя се нуждае

Джентълмен винаги придружаваше жената до вратата или до колата, за да се увери, че не трябва да се тревожи за това. Защото нямаше мобилни телефони, преди да успеят да напишат нещо. И също така и заради сигурността му. Правете го през цялото време, господа, тогава скъпата ви половина няма да ви изпрати бъркотията.

12) Не мисли дори в съня си, че ще удариш жена

Джентълменът никога нямаше да мечтае за жена.

Отдолу и подчертаваме, времето постоянно се променя, се развива и ние с него. Някои от тези неща, които преди бяха част от живота на нашите предци, са толкова общи и ясни за нас. Но понякога е добре да мислим за това да направим този свят малко по-хубав ...

Публикувано: Differenta Team

Хареса ли ви статията?

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече