+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Кои сме ние?

Любов към модата

Още от 2008 година сме тук за вас . В началото имаше недоволство от скучната чешка модна сцена. Затова решихме да я променим. И дадохме сърцето си в това. Защото вие го знаете и благодарение на това ни харесвате ... а ние харесваме вас и затова нашата основна цел винаги е вашето пълно удовлетворение .

Какво е красотата?

Първо беше испанската марка Desigual , която сега се радва на голама популярност. След това пластмасовите ароматни обувки Melissa , които докарваме чак от Бразилия. Кецовете на Converse , без които не може да мине всеки любител на стила. В Холандия открихме истински стил - марката Scotch & Soda . В Англия две марки за красиви аксесоари - Disaster Designs и Santoro London . След това ни смущаваше, че обувките Crocs се възприемат тук само като грозни "лапари", затова ви показваме, че имат красиви и удобни балеринки. Цветните чорапи Happy Socks, испанската марка Culito from Spain или италианските стилни гривни Ops! Objects  са само украсата на тортата. Но все пак това още не е всичко ... ще видите сами ;) И това не е краят ... ние продължаваме.

Начин на замяна / връщане на стока

Можете без проблем да върнете или замените вашите стоки в рамките на 14 дни след доставянето им. Трябва само да изпратите неизползваната и незамърсена стока на нашия адрес, заедно с копие от фактурата и да добавите към пратката, дали искате да върнете или замените стоката. В случай на замяна, посочете за какви стоки / размер искате да ги замените. В случай на връщане на стоката, въведете номера на банковата ви сметка, в която искате да ви бъдат върнати парите.

Адресът за изпращане е

Post ONE/Packeta DifferentaID: 9596421Chelopeshko Shose 14 (Челопешко шосе 14)1814 Sofia

Работното време на клона е от 11:00-19:00
Моля, предоставете тази информация на куриера, който ще достави пратката.
Тук можете също да върнете или да замените стоката лично.

За обувките, молим - върнете ни ги в не повредена и не налепена оригинална кутия. При дрехите и аксесоарите етикетите са доказателство, че стоките не са били носени.

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ

 

търговско дружество Different Fashion s.r.o.

със седалище  Рузвелтова 9

идентификационен номер: 01442112

Нашият адрес за връщане на стоки :

Post ONE/Packeta DifferentaID: 9596421
Chelopeshko Shose 14 (Челопешко шосе 14)1814 Sofia

за продажба на стоки чрез онлайн магазин, намиращ се на интернет адрес

www.Differenta.bg

 

продължение »

Магазин Different.cz

Марки: Desigual, ConverseMelissaO bagSantoro London, Disaster Designs, Ops!Objects и други

Този рай на оригинални световни марки е базиран от 2008 г. на улица "Рузвелтова" в Пилзен. През 2013 г. преместихме магазина през няколко сгради към площада в по-голямо помещение и директно създадохме нов дизайн. Desigual в Пилзен със сигурност няма да намерите в по-приятен магазин с по-приятно обслужване. И освен това сме пилзенски патриоти, затова, купувайките от нас, подкрепяте фирма от вашия град.
Именно затова винаги ще правим всичко за вашето пълно удовлетворение. Усмивката на лицето ви е нашата цел ;)

 


Различен клон на Пилзен
Различен клон на Пилзен

Различен клон на Пилзен

Различен клон на Пилзен

Ако не сте от Пилзен, но планирате да ни посетите, тогава определено трябва да се отбиете при нас. Няма да съжалявате;) В случай, че не можете да стигнете до нас, всички тези артикули и още много други ще намерите на склад в любимия ви електронен магазин www.different.bg.
Така че, създайте си радост и си поръчайте няколко красиви модни артикула от уютната обстановка на вашия дом. Ние ще ви го доставим с любов и загриженост ;)

И тогава единственото, което ви остава е да се усмихвате от радост. Защото това е нашата цел ;)

Благодарим ви, че сте с нас още от 2008 година. Бъдете different!

 

Как да пазарувам от електронен магазин

Ако сте си харесали нещо от нас, но не сте сигурни, че ще се справите с поръчката, тогава тук имаме лесни инструкции за вас ;) И не се безпокойте - ние сме тук с вас от 2008 г., така че, ако нещо не ви стои добре, можете до 14 дни да върнете или замените стоката без да посочвате причина ;)

Намерете най-красивия артикул

В горното меню можете или да отидете директно на любимата си марка, или да разгледате категориите по тип.

 1. Не знам какво искам, но в модата е приятно просто да се наслаждавате, вдъхновявате и да търсите
  Отидете на горното меню. В лявата колона можете да филтрирате любимите си марки, цветове, цени и т.н.
 2. Знам точно какво искам
  Най-горе вдясно има опция да намерите дадено нещо. Вашата търсачка директно ви предлага артикули и категории, които съответстват на вашия въпрос.

СЪВЕТ! Когато просто преместите курсора на мишката върху дадена снимка от списъка с продукти, тогава веднага ще видите размерите, които имаме на склад и ще можете да превключвате и други снимки ;)

Любовта избухна и аз просто се нуждая от нея!

 1. Вие сте на продуктовата карта и вече знаете, че това е любов. Кликнете върху ДОБАВИ В МОЯТА КОЛИЧКА . Вашата количка е нагоре вдясно - синя чанта с цена.
 2. Продължавайте да пазарувате на спокойствие или отидете във вашата количка. Тук можете прегледно да видите всичко, което искате скоро да имате вкъщи. Можете да промените броят на артикулите, да премахнете / добавите нещо и т.н.
 3. Съдържанието на количката ще видите винаги, когато добавите някой нов артикул в нея или кликнете нагоре вдясно върху символа за пазарската чанта.
 4. Избрано? Кликнете в количката върху бутона ПРОДЪЛЖИ КЪМ ПЛАЩАНЕТО.

За да може артикулите да пристигнат директно до вас

 1. Не искате ли да се регистрирате? Попълнете всички данни в поръчката си и я завършете. То се получава интуитивно. Наистина ;) В потвърждаващия имейл можете лесно да кликнете върху връзката, за да промените своят профил на Регистриран. След това може да събирате бонус точки за покупки и да ги заменяте за подаръци, не е нужно отново да попълвате адреса и т.н. Но това зависи от вас, ние не изискваме регистрация ;)
 2. Вече сте регистриран клиент? Просто кликнете над селекцията за доставка на "Имате ли вече профил при нас? Моля, влезте в него". Или влезте в профила си в горната дясна част на страницата. След това просто попълнете имейл, парола и продължете с поръчката ;)
  В случай, че не можете да си спомните вашата парола, ще ви я изпратим на имейл адреса, с който сте се регистрирали. Не се притеснявайте ;)
 3. Можете също да влезете през Facebook - така няма да е необходимо да помните друга парола;)

Съвет! Потвърждаването на поръчката и т.н. ще ви бъде изпратено по имейл. Ето защо при попълването му се опитайте да не кликате другаде, а да го попълните правилно. За да знаете какво се случва с вашите красиви артикули ;)

А кой ще ми достави моята радост?

Превозвачът и начинът на плащане ще си изберете веднага в следващата стъпка на поръчката според вашия вкус. Предлагаме достатъчно много от тях ;)

Можете да платите чрез наложен платеж (дори куриерите обикновено имат ПОС терминал за плащания с карта), с карта онлайн или чрез банков превод. При заплащане чрез банков превод изчакваме с изпращането, докато парите бъдат кредитирани на сметката ни.

Резюме и изпращане на поръчката

Преди да изпратите поръчката си, ще видите нейното пълно резюме. Ако данните Ви са правилни, завършете поръчката си, като натиснете бутона ИЗПРАТИ ПОРЪЧКАТА.

И това е всичко! Сега всичко е в нашите сръчни и внимателни ръце. И повярвайте, че нашата цел е да ви накараме да се усмихвате ;)

Една думата в заключение

Благодарим Ви, че ще бъдете един от хилядите наши доволни клиенти, които обичат модните артикули на интересни световни марки. Ние правим това за вас още от 2008 г. 

Ще бъдете информирани на електронната ви поща за състоянието на Вашата поръчка. Ще имате обща представа на това, което се случва с поръчката ви. В случай, че искате да промените, анулирате или да отмените Вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон + 359 878 482 521 .

Ако имате някакви проблеми по време на поръчването, не се страхувайте да се свържете с нас. Ние сме тук за вас! ;)

И БЪДЕТЕ DIFFERENT ;)

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече