EXTRA -20 % с код EXTRA20 (освен Anekkе)Свършва за 35 часове 20 минути
info@differenta.bg (Jesteśmy tutaj dla Ciebie)

Мога ли да плащам с кредитна карта

Всеки превозвач предлага различни опции за плащане, така че е добре да получите информация директно от конкретен доставчик.

Можете да проверите наличността на платежен терминал във вашия клон на DPD Speedy : https://www.speedy.bg/bg/track-shipment

PPL предлага възможност за плащане в брой не само в брой, но и с кредитна карта . Тази услуга не се начислява на получателя. Те могат да бъдат платени от всички общи платежни карти, издадени в Чешката република.

Независимо дали можете да платите с платежна карта във вашия клон на DPD Speedy, можете да намерите следната връзка: https://www.speedy.bg/bg/speedy-offices

 

Как опаковаме ?

С любов и грижа.

  • Ние внимателно преглеждаме всеки продукт преди доставката. Използваме пълнители, за да оцелее и след падането на кутията на земята.
  • Опитваме се да рециклираме опаковъчните материали, за да не натоварваме природата. Можете да разпознаете рециклираната кутия, като кликнете върху стикера "Кутия за пътници".
Но дори и ако открихте проблем, уведомете ни сега. Обещаваме да решаваме всичко, за да ви удовлетворим.
                         

Искам да направя рекламация на стока. Как мога да го направя?

В случай на рекламация, изпратете стоката обратно заедно с копие на фактурата и опишете дефекта на пратката.
Адресът е:

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 94877590
Офис ЕКОНТ РУСЕ ДРУЖБАРУСЕ 7000, бул.Васил Левски 4

Ще се опитаме да разрешим вашата рекламация възможно най-бързо. Моля, имайте предвид, че ние не сме производител, а продавач. Всяка рекламация трябва да решим директно с производителя, с което може да се удължи времето за рекламация. Независимо от това, никога няма да надвишава 30 дни, дадени от закона.

Ще бъдете информирани с имейл или от представител на сектор обслужване на клиенти за начина, по който е решена вашата рекламацията.

Връщам стоката обратно. За колко дълго мога да очаквам възстановяване на средствата?

Винаги ще връщаме парите възможно най-скоро, не по-късно от 14 дни след доставяне на стоката обратно на нашия адрес:  

ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO)
ID 94877590
Офис ЕКОНТ РУСЕ ДРУЖБАРУСЕ 7000, бул.Васил Левски 4

Ние наистина правим всичко възможно, така че моля, бъдете търпеливи и се свържете с нас само, ако парите не бъдат върнати във вашия профил в рамките на този период.

В никакъв случай не трябва да се притеснявате за парите си. За това свидетелстват десетки хиляди наши доволни клиенти още от 2008 година.

Имате ли всичко на склад?

ИМАМЕ ВСИЧКИ СТОКИ НА СКЛАД и ги изпращаме без ненужно забавяне. Ние гарантираме качеството и оригиналността на всяко парче, защото искаме да имате истинската модна радост веднага и без притеснения.

Ако изберете лично да си вземете стоката от магазина ни в Пилзен, изчакайте само на потвърждаващ имейл, че вашата стока е приготвена.