info@differenta.bg (Тук сме за вас)

Начин на замяна / връщане на стока

Можете без проблем да върнете или замените вашите стоки в рамките на 14 дни след доставянето им. Трябва само да изпратите неизползваната и незамърсена стока на нашия адрес, заедно с копие от фактурата и да добавите към пратката, дали искате да върнете или замените стоката. В случай на замяна, посочете за какви стоки / размер искате да ги замените. В случай на връщане на стоката, въведете номера на банковата ви сметка, в която искате да ви бъдат върнати парите.

Адресът за изпращане е

Post ONE/Packeta Differenta
ID: 94877590
Chelopeshko Shose 14 (Челопешко шосе 14)1814 Sofia

Работното време на клона е от 11:00-19:00
Моля, предоставете тази информация на куриера, който ще достави пратката.
Тук можете също да върнете или да замените стоката лично.

За обувките, молим - върнете ни ги в не повредена и не налепена оригинална кутия. При дрехите и аксесоарите етикетите са доказателство, че стоките не са били носени.

Ако връшате стока или изпратите рекламация, плащате доставката и опаковането вие .

Доставка и плащане

Безплатна доставка над 90 лв. 

Поръчки над 90лв. (46 евро) имат БЕЗПЛАТНА доставка при нас ;) В количката Ви всичко само ще се преброи, пресметне и отчете. Не се притеснявайте;)

Всичко е на склад

Не искаме да чакате вашите красиви нови парчета. Ето защо имаме всичко на склад. Ние гарантираме качеството и оригиналността на всяко поръчано от вас модно парче.

 

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече