+359 878 482 521 (работни дни, 9-17)

Начин на замяна / връщане на стока

Можете без проблем да върнете или замените вашите стоки в рамките на 14 дни след доставянето им. Трябва само да изпратите неизползваната и незамърсена стока на нашия адрес, заедно с копие от фактурата и да добавите към пратката, дали искате да върнете или замените стоката. В случай на замяна, посочете за какви стоки / размер искате да ги замените. В случай на връщане на стоката, въведете номера на банковата ви сметка, в която искате да ви бъдат върнати парите.

Адресът за изпращане е

Post ONE/Packeta DifferentaID: 9596421Chelopeshko Shose 14 (Челопешко шосе 14)1814 Sofia

Тук можете също да върнете или да замените стоката лично.

За обувките, молим - върнете ни ги в не повредена и не налепена оригинална кутия. При дрехите и аксесоарите етикетите са доказателство, че стоките не са били носени.

Доставка и плащане

Безплатна доставка над 75лв. (40 €)

Поръчки над 75лв. (40 евро) имат БЕЗПЛАТНА доставка при нас ;) В количката Ви всичко само ще се преброи, пресметне и отчете. Не се притеснявайте;)

Всичко е на склад

Не искаме да чакате дълго вашите красиви нови артикули. Ето защо имаме всичко на склад. Поръчайте днес до 12:00 часа, а ние ще изпратим още днес пратката ви. Поръчките след 12:00 изпращаме веднага на следващата сутрин.

 

Този сайт използва за предоставяне на услуги, персонализиране на реклами и анализ на трафика файл cookie. Научете повече